Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjershë për 7 marsin

Vjershë për 7 marsin

Na erdhi dhe 7- Marsi
oh sa gëzim
me lule mbushi
gjithë vendin tim

Fëmijët e vegjël
shumë të gëzuar
të gjithë vrapojnë
Me buqeta në duar

Të gjithë vrapojnë
kush e kush më parë
për t'i dhuruar lulet
Mësueses së parë.


Ja edhe disa Vjersha per 7 marsin kliko mbi titullin e seciles:


Vjershë për 7 marsin  nga Medinë Osmani
Vjershë për 7 marsi  nga Jehonë Meholli
Vjershë për 7 marsin  nga Brikenë Meha


vjersha per 7 marsin,7 marsi vjershe,vjersha per 7 mars
Vjershë për 7 marsin

Na erdhi dhe 7- Marsi
oh sa gëzim
me lule mbushi
gjithë vendin tim

Fëmijët e vegjël
shumë të gëzuar
të gjithë vrapojnë
Me buqeta në duar

Të gjithë vrapojnë
kush e kush më parë
për t'i dhuruar lulet
Mësueses së parë.


Ja edhe disa Vjersha per 7 marsin kliko mbi titullin e seciles:


Vjershë për 7 marsin  nga Medinë Osmani
Vjershë për 7 marsi  nga Jehonë Meholli
Vjershë për 7 marsin  nga Brikenë Meha


vjersha per 7 marsin,7 marsi vjershe,vjersha per 7 mars
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat