Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

7 marsi vjershë nga Jehonë Meholli


7 marsi vjershë nga Jehonë Meholli

Mësuesen e dashur
Shumë e dua
Fjalët e tua
Janë të çmueshme
Dhe të arta për mua

7 marsi vjershë nga Jehonë Meholli

Mësuesen e dashur
Shumë e dua
Fjalët e tua
Janë të çmueshme
Dhe të arta për mua
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat