Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Llogaritja e xhinnëve në Ditën e Gjykymit


Xhinnët do të japin llogari në Ditën e Ringjalljes. Muxhahidi (rahimehullah) ka thënë për ajetin:
Ata (idhujtarët) pohuan mes Tij e mes engjëjve (xhinnëve) lidhmëri farefisnore, po xhinnët e dinë se ata (idhujtarët) janë të hedhur në zjarr. (ES-SAFATE 158)
"Ata do të miren në përgjegjësi.” Sahih el-Buhariu, Baab Dhikr el-xhinn we Thawaabihim wa ‘Ikaabihim.

Lexo më shumë: Bota e xhinëve

 xhindet dhe dita e kijametit,kijameti dhe xhindet,xhinnet dhe kijamet


Xhinnët do të japin llogari në Ditën e Ringjalljes. Muxhahidi (rahimehullah) ka thënë për ajetin:
Ata (idhujtarët) pohuan mes Tij e mes engjëjve (xhinnëve) lidhmëri farefisnore, po xhinnët e dinë se ata (idhujtarët) janë të hedhur në zjarr. (ES-SAFATE 158)
"Ata do të miren në përgjegjësi.” Sahih el-Buhariu, Baab Dhikr el-xhinn we Thawaabihim wa ‘Ikaabihim.

Lexo më shumë: Bota e xhinëve

 xhindet dhe dita e kijametit,kijameti dhe xhindet,xhinnet dhe kijamet
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat