Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Ku dhe kur u mbajt kongresi i alfabetit të gjuhës shqipe ? ~ Rapitful Shqip

Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Na ndiqni me email - Follow by Email - Merr njoftime për postimet e reja

Ku dhe kur u mbajt kongresi i alfabetit të gjuhës shqipe ?

Kongresi i Alfabetit të gjuhës shqipe u mbajt në Manastir në vitin 1908.

Lexo më shumë:  Kongresi i Alfabetit të gjuhës shqipe

kur u mbajt kongresi i manastirit,kur u mbajt kongresi i alfabetit te gjuhes shqipe,kur u formua alfabetit i gjuhes shqipe

       
   
Lexo edhe:
Scoop.it
  •