Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Egërsirat në mesin e xhinnëve

Sipas hadithit që tregohet nga Ibn Mes’udi radiAll-llahu anhu, të cilin e cituam më lart, xhinnët e kanë pyetur Pejgamberin salAll-llahu alejhi we sel-lem për furnizim, dhe ai salAll-llahu alejhi we sel-lem iu përgjigj: “... dhe [ju mund të mirni] jashtëqitjet si ushqim për kafshët tuaja.”

 

Lexo më shumë: Bota e xhinëve

 

Sipas hadithit që tregohet nga Ibn Mes’udi radiAll-llahu anhu, të cilin e cituam më lart, xhinnët e kanë pyetur Pejgamberin salAll-llahu alejhi we sel-lem për furnizim, dhe ai salAll-llahu alejhi we sel-lem iu përgjigj: “... dhe [ju mund të mirni] jashtëqitjet si ushqim për kafshët tuaja.”

 

Lexo më shumë: Bota e xhinëve

 

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat