Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka shkakton mungesa e vitaminës B6 apo piridoksinës ?

Mungesa e theksuar e kësaj vitamine, mund të manifestohet me lëkurë të yndyrshme (seborea) dhe me ndryshime psikologjike në organizëm (ngjashëm me pelagrën), por edhe me anemi mikrocitare hipokrome. 

Lexo më shumë: Piridoksina apo vitamina B6 

mungesa e piridoksinës,piridoksina,cfare shkakton mungesa e piridoksinës,piridoksina,mungesa e piridoksinës,si manifestohet mungesa e piridoksinës,mungesa e piridoksinës shqip,
loading...
Mungesa e theksuar e kësaj vitamine, mund të manifestohet me lëkurë të yndyrshme (seborea) dhe me ndryshime psikologjike në organizëm (ngjashëm me pelagrën), por edhe me anemi mikrocitare hipokrome. 

Lexo më shumë: Piridoksina apo vitamina B6 

mungesa e piridoksinës,piridoksina,cfare shkakton mungesa e piridoksinës,piridoksina,mungesa e piridoksinës,si manifestohet mungesa e piridoksinës,mungesa e piridoksinës shqip,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat