Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë vitaminat ?

Vitaminat (latinisht: vita-jetë) -janë materie të domosdoshme për jetën(vitale).  

Vitaminat janë komponime komplekse që kanë natyrë të ndryshme kimike. 

Nga vetë emri janë shumë të rëndësishme për jetën. 

Më saktë ato në sasi të vogla janë të nevojshme për rritjen, funksionimin normal të qelizave dhe indeve dhe në përgjithësi për ruajtjen e shëndetit


Lexo më shumë:  vitaminat 

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,vitaminat,vitamina,vitaminat,vitamine
Vitaminat (latinisht: vita-jetë) -janë materie të domosdoshme për jetën(vitale).  

Vitaminat janë komponime komplekse që kanë natyrë të ndryshme kimike. 

Nga vetë emri janë shumë të rëndësishme për jetën. 

Më saktë ato në sasi të vogla janë të nevojshme për rritjen, funksionimin normal të qelizave dhe indeve dhe në përgjithësi për ruajtjen e shëndetit


Lexo më shumë:  vitaminat 

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,vitaminat,vitamina,vitaminat,vitamine
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat