Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë format e vitaminave ?

Vitaminat takohen në dy forma kryesore; aktive (veprojnë menjëherë në organizëm) dhe joaktive (për të vepruar duhet të aktivizohen). 

Vitaminat në formë joaktive quhen provitamina. 


Lexo më shumë:  vitaminatCilet,cilat,kush,cfare jane,eshte,si eshte, qysh eshte,qysh osht,format e vitaminave,cilat jane format e vitaminave,format e vitaminave,
Vitaminat takohen në dy forma kryesore; aktive (veprojnë menjëherë në organizëm) dhe joaktive (për të vepruar duhet të aktivizohen). 

Vitaminat në formë joaktive quhen provitamina. 


Lexo më shumë:  vitaminatCilet,cilat,kush,cfare jane,eshte,si eshte, qysh eshte,qysh osht,format e vitaminave,cilat jane format e vitaminave,format e vitaminave,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat