Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Pranvera- vjershë

Hiqet bora
Vjen  pranvera
Knon bilbili
Si  herat tjera


Qelin lulet
Ngjyra-ngjyra
Dhe bejne gara
Cila është më e mira


Qelin pemet
Ngjyra-ngjyra
Qe ti bejne
Frytet me te mira

Era vjen kudo qe t'shkojsh
Qelin lulet neper kopsht

Ne si punetore
I ujisim
Ato si shperblim
Na flladisin

Vjen dallëndyshja fluturim
Posa te degjoj
Se erdh pranvera ne vendin tim

vjersha per pranveren,pranvera vjershe,vjersha per pranveren,pranvera vjershe
Hiqet bora
Vjen  pranvera
Knon bilbili
Si  herat tjera


Qelin lulet
Ngjyra-ngjyra
Dhe bejne gara
Cila është më e mira


Qelin pemet
Ngjyra-ngjyra
Qe ti bejne
Frytet me te mira

Era vjen kudo qe t'shkojsh
Qelin lulet neper kopsht

Ne si punetore
I ujisim
Ato si shperblim
Na flladisin

Vjen dallëndyshja fluturim
Posa te degjoj
Se erdh pranvera ne vendin tim

vjersha per pranveren,pranvera vjershe,vjersha per pranveren,pranvera vjershe
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat