Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është rrethanori i sasisë?


Çka është rrethanori i sasisë?


Rrethanori i sasisë tregon sasi.


Ai gjendet me pyetjen: sa?: Ata morën pak libra.Me çka shprehet rrethanori i sasisë?Rrethanori i sasisë shprehet me:
a) një ndajfolje ose shprehje ndajfoljore:
Mbrëmë ajo hëngri pak.
b) një grup emëror ku bërthama tregon një njësi matjeje dhe ka përpara zakonisht një numëror:


Nëna bleu 5 kg mollë. 


rrethanori i sasise, rrethanor sasie, gjuha shqipe gramatike, gramatika e gjuhes shqipe, cka eshte rrethanori i sasise, rrethanor sasie shqip, cfare eshte rrethanori i sasise, ceshte rrethanori i sasise, rrethanor sasie,  

Çka është rrethanori i sasisë?


Rrethanori i sasisë tregon sasi.


Ai gjendet me pyetjen: sa?: Ata morën pak libra.Me çka shprehet rrethanori i sasisë?Rrethanori i sasisë shprehet me:
a) një ndajfolje ose shprehje ndajfoljore:
Mbrëmë ajo hëngri pak.
b) një grup emëror ku bërthama tregon një njësi matjeje dhe ka përpara zakonisht një numëror:


Nëna bleu 5 kg mollë. 


rrethanori i sasise, rrethanor sasie, gjuha shqipe gramatike, gramatika e gjuhes shqipe, cka eshte rrethanori i sasise, rrethanor sasie shqip, cfare eshte rrethanori i sasise, ceshte rrethanori i sasise, rrethanor sasie,  
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi