Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është numërori ?


Numërori është pjesë e ndryshueshme e ligjëratës, që tregon numër dhe sasi të caktuar qeniesh ose sendesh:

një, dy, tre, : dy fëmijë, tri gra, katër burra, 20 metra etj.


ceshte numerori,cfare eshte numerori,numerori shqip,cka eshte numerori,numerori ne shqip,numerori gramatike, cka tregon numerori,cfare tregon numeroi,numerori shembuj,numeror gramatike,

Numërori është pjesë e ndryshueshme e ligjëratës, që tregon numër dhe sasi të caktuar qeniesh ose sendesh:

një, dy, tre, : dy fëmijë, tri gra, katër burra, 20 metra etj.


ceshte numerori,cfare eshte numerori,numerori shqip,cka eshte numerori,numerori ne shqip,numerori gramatike, cka tregon numerori,cfare tregon numeroi,numerori shembuj,numeror gramatike,
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi