Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Si ndahet gramatika e gjuhës shqipe?

Si ndahet gramatika e gjuhës shqipe?

Gramatika e gjuhës shqipe ndahet në:

Fonetikë, Leksikologji, Sintaksë dhe Morfologji.


 si ndahet gramatika ne gjuhen shqipe, gramatika e gjuhes shqipe, gramatike gjuhe shqipe, fonetike, leksikologji,sintaksa, morfologjia,qysh ndahet gjuha shqipe, gjuha jone
Si ndahet gramatika e gjuhës shqipe?

Gramatika e gjuhës shqipe ndahet në:

Fonetikë, Leksikologji, Sintaksë dhe Morfologji.


 si ndahet gramatika ne gjuhen shqipe, gramatika e gjuhes shqipe, gramatike gjuhe shqipe, fonetike, leksikologji,sintaksa, morfologjia,qysh ndahet gjuha shqipe, gjuha jone
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat