Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Më thanë-vjershë për fëmijë


Më thanë-vjershë për fëmijë

Më thanë lulet
Na merr në vjershë

Më thanë bletët
Ç`bëjmë ne pa lulet

Më thanë fëmijtë
Na merr edhe neve
Vjersha do rritë,

Më tha dielli
Lulet, bletët, fëmijtë
Nuk bëjnë dot pa dritë.

Më tha shiu
Edhe unë do të vi
Pa stuhi e erë,

Si do të rriten lulet
Si do të rriten fëmijtë
Kur s`shohin ylberë.

Ua hapa derën
Luleve, bletëve
E fëmijëve përnjëherë,

Hyri edhe dielli
E mora dhe shiun
Vjersha u bë ylber.
  
Më tha trimi
Me pushkën time
Edhe unë do të vi,

Ju asnjë pa mua
Fare s`keni vlerë
Po s`patët liri.

vjershe per femije, vjersha per femije, vjershe per femije, vjersha per femijet tane, vjershe per te vegjelit

Më thanë-vjershë për fëmijë

Më thanë lulet
Na merr në vjershë

Më thanë bletët
Ç`bëjmë ne pa lulet

Më thanë fëmijtë
Na merr edhe neve
Vjersha do rritë,

Më tha dielli
Lulet, bletët, fëmijtë
Nuk bëjnë dot pa dritë.

Më tha shiu
Edhe unë do të vi
Pa stuhi e erë,

Si do të rriten lulet
Si do të rriten fëmijtë
Kur s`shohin ylberë.

Ua hapa derën
Luleve, bletëve
E fëmijëve përnjëherë,

Hyri edhe dielli
E mora dhe shiun
Vjersha u bë ylber.
  
Më tha trimi
Me pushkën time
Edhe unë do të vi,

Ju asnjë pa mua
Fare s`keni vlerë
Po s`patët liri.

vjershe per femije, vjersha per femije, vjershe per femije, vjersha per femijet tane, vjershe per te vegjelit
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat