Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është citoplazma ?

Çka është citoplazma ?

Përmbajtja me të cilën është e mbushur dhe në të cilën janë zhytur të gjitha pjesët përbërëse të qelizës quhet citoplazmë

Ajo është gjysmë e lëngshme, gjysmë e tejdukshme, tretje e dendur e ujit në të cilën janë të shpërndara numër i madh i materieve.
 
citoplazmë ka pjesëza speciale të cilat janë të mbështjella, gjithashtu, me membranë, të quajtura organele, ose ”organe të vogla”.

ceshte citoplazma, cfare eshte citoplazma, cfare eshte citoplazma, qka eshte citoplazma, cfare eshte citoplazem, qka eshte fjala citoplazem, definicioni citoplazem, citoplazma shqip, 
Çka është citoplazma ?

Përmbajtja me të cilën është e mbushur dhe në të cilën janë zhytur të gjitha pjesët përbërëse të qelizës quhet citoplazmë

Ajo është gjysmë e lëngshme, gjysmë e tejdukshme, tretje e dendur e ujit në të cilën janë të shpërndara numër i madh i materieve.
 
citoplazmë ka pjesëza speciale të cilat janë të mbështjella, gjithashtu, me membranë, të quajtura organele, ose ”organe të vogla”.

ceshte citoplazma, cfare eshte citoplazma, cfare eshte citoplazma, qka eshte citoplazma, cfare eshte citoplazem, qka eshte fjala citoplazem, definicioni citoplazem, citoplazma shqip, 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat