Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

CitoplazmaCitoplazma është tretësirë ujore e cila 60 deri 80 % ka ujë, ndërsa gjendet në hapsirën ndërmjet membranës qelizore dhe bërthamës.
 Këtu zhvillohen të gjitha proceset, të cilat qelizës i sigurojnë funksionim normal të jetës.
Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,citoplazma,citoplazem,citoplazm,citoplazmat,cili eshte roli i citoplazmes,cili eshte funksioni i citoplazmes,cfare roli luan citoplazma,cfare funksioni luan citoplazma, sa % eshte uje citoplazma, ku gjendet citoplazma,ku ndodhet citoplazma,citoplazma ndodhet ndermjet

 


Citoplazma është tretësirë ujore e cila 60 deri 80 % ka ujë, ndërsa gjendet në hapsirën ndërmjet membranës qelizore dhe bërthamës.
 Këtu zhvillohen të gjitha proceset, të cilat qelizës i sigurojnë funksionim normal të jetës.
Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,citoplazma,citoplazem,citoplazm,citoplazmat,cili eshte roli i citoplazmes,cili eshte funksioni i citoplazmes,cfare roli luan citoplazma,cfare funksioni luan citoplazma, sa % eshte uje citoplazma, ku gjendet citoplazma,ku ndodhet citoplazma,citoplazma ndodhet ndermjet

 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat