Skip to main content

“ByteDance Said to Offer to Sell TikTok’s U.S. Operations” plus 6 more NYT > Technology

“ByteDance Said to Offer to Sell TikTok’s U.S. Operations” plus 6 more NYT > Technology


ByteDance Said to Offer to Sell TikTok’s U.S. Operations

Posted: 01 Aug 2020 07:54 AM PDT

The Trump administration has said the video app poses security concerns because of its Chinese ownership.

Florida Teenager Is Charged as ‘Mastermind’ of Twitter Hack

Posted: 31 Jul 2020 04:44 PM PDT

The authorities arrested a 17-year-old who they said ran a scheme that targeted the accounts of celebrities, including former President Barack Obama and Elon Musk. Two others were also charged.

‘Hey, You Free on Friday for a Meeting and a Bank Heist?’

Posted: 31 Jul 2020 12:49 PM PDT

Eager for an alternative to Zoom, executives are getting together in video games, to bond, brainstorm or rampage.

Amazon Wins Without Even Trying

Posted: 31 Jul 2020 10:19 AM PDT

As America's economy suffers, Big Tech does shockingly well.

Why a Data Breach at a Genealogy Site Has Privacy Experts Worried

Posted: 01 Aug 2020 06:48 AM PDT

Nearly two-thirds of GEDmatch's users opt out of helping law enforcement. For a brief window this month, that didn't matter.

Randonautica: What Is It and Are the Stories Real?

Posted: 31 Jul 2020 10:54 AM PDT

An app that generates coordinates for adventurers claims to turn your thoughts into reality. TikTok and YouTube creators want you to believe it — but you shouldn't.

I Tried to Live Without the Tech Giants. It Was Impossible.

Posted: 31 Jul 2020 12:54 PM PDT

As lawmakers debate whether Apple, Google, Facebook, and Amazon are monopolies, a reporter recalls her attempt to avoid interacting with the companies.
loading...

Lexo edhe:

Postimet e fundit


Popular posts from this blog

Vjershe per 28 nentorin nga Suhejla Topojani - Kaçanik

28 Nëntori

Shumë zemra rënkonin
Shumë lotë pikonin
Shumë fëmijë u vranë
Vetëm se ishin shqiptarë.

Tani erdhi paqja
Tani erdhi liria
Gëzohemi të gjithë
Se erdhi Pavarësia.

Mirë se erdhe Pavarësi
Mirë se erdhe 28 Nëntor
Jemi të gëzuar të gjithë
Të bashkuar e unik

Vjershe apo poezi nga Suhejla Topojani - Kaçanik


vjersha per 28 nentorin,28 nentori vjersha shqip,vjersha dhe poezi per 28 nentorin,28 nentori poezi shqip,vjersha te bukura per 28 nentorin,pavaresine e Shqiperise,shqipnise,

Pranvera në vendin tim

''Pranvera''është një stinë e bukur ku natyra fillon të ngjallet e të gjelbërohet,moti fillon të ngrohet jetë e re fillon të afrohet.

Çdo mëngjes kur zgjohem kënaqem kur shikoj rrezet e diellit që bien në dritare dhe kënaqem poashtu kur dëgjoj cicërimën e zogjve.

Kjo stinë e gëzon çdokënd me gjallërinë dhe bukurinë e saj.

Zogjtëgëzohen shumë sepse tani e kanë më të lehtë jetën,ushqimin dhe strehimin.Disa prej tyre(zogjtë shtegtarë) kthehen nga vendet e largëta si: dallëndyshja,lejleku etj.

Bariu është shumë i gëzuar sepse tani ai ka ku ti kullos bagëtinë dhe ta ruaj më lehtë atë.

Bujku fillon ta mbjellë misrin,domatet,patatet e perime dhe pemë tjera të ndryshme që janë të nevojshme për jetesën e njeriut.

Unë e dua këtë stinë sepse është tejet e bukur dhe në mua ngjall dashuri dhe lumturi shpirtërore.


Lexo edhe nje ese tjeter: Ese per pranveren


Shkruar nga stafi Rapitful.

Ndalohet rreptesisht kopjimi dhe postimi ne nje faqe tjeter


Pranvera në vendin tim .Kjo eshte nje…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more