Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

7 mënyra si ta mbani lidhjen në distancë

1. Ta duash me çdo kusht.ImageNëse keni forcë per  te luftuar  dhe i shtoni disa rregulla te vogla sjelljeje,dashuria juaj do të triumfojë në distancë

2. Telefonata te shpeshta.ImageTë keni një kontakt telefonik në një marrëdhënie në distance është e rëndësishme për të mbajtur të gjalle jetën e përditshme në çift.

3. Të ushqeni anën romantike.ImageBeni gjera të vogla romantike në mënyrë që partneri juaj të ndjehet i dëshiruar, për ti bërë që të ndjenjë prezencën tuaj edhe pse mund të jetë mijëra kilometra larg jush.

4. Të bëni gjëra së bashku.
ImageNë ato pak momente afrimi është e rëndësishme të flisni por mbi të gjitha të bëni diçka se bashku. Këto momente vlejnë më shumë se bisedat.

5. Udhëtime të shpeshta.ImageOrganizoni udhëtime për ta vizituar, më pak fjalë përpiquni me çdo mundësi të gjeni një zgjidhje për t’u takuar sa më shpesh të jetë e mundur.

6. Të bëni kujdes me xhelozinë.ImageNëse jeni natyre shume xheloze as nuk duhet ta mendoni të futeni në një lidhje në distance por nëse tashmë jeni brenda, tentoni të moderoni instinktin e kontrollit ndaj tjetrit.

7. Shtojini pipër lidhjes tuaj.ImageIntimiteti ka arritur ne minimum. Çfarë të bëni? Mendoni për mënyrën e vetme të komunikimit që keni në dispozicion. Për shembull? Video chat, perse të mos provoni të bëni dashuri virtuale? Për shumë mund të jete argëtuese ndërsa për ju mund të jetë e nevojshme. Mos harroni ndonjë mesazh erotik.
1. Ta duash me çdo kusht.ImageNëse keni forcë per  te luftuar  dhe i shtoni disa rregulla te vogla sjelljeje,dashuria juaj do të triumfojë në distancë

2. Telefonata te shpeshta.ImageTë keni një kontakt telefonik në një marrëdhënie në distance është e rëndësishme për të mbajtur të gjalle jetën e përditshme në çift.

3. Të ushqeni anën romantike.ImageBeni gjera të vogla romantike në mënyrë që partneri juaj të ndjehet i dëshiruar, për ti bërë që të ndjenjë prezencën tuaj edhe pse mund të jetë mijëra kilometra larg jush.

4. Të bëni gjëra së bashku.
ImageNë ato pak momente afrimi është e rëndësishme të flisni por mbi të gjitha të bëni diçka se bashku. Këto momente vlejnë më shumë se bisedat.

5. Udhëtime të shpeshta.ImageOrganizoni udhëtime për ta vizituar, më pak fjalë përpiquni me çdo mundësi të gjeni një zgjidhje për t’u takuar sa më shpesh të jetë e mundur.

6. Të bëni kujdes me xhelozinë.ImageNëse jeni natyre shume xheloze as nuk duhet ta mendoni të futeni në një lidhje në distance por nëse tashmë jeni brenda, tentoni të moderoni instinktin e kontrollit ndaj tjetrit.

7. Shtojini pipër lidhjes tuaj.ImageIntimiteti ka arritur ne minimum. Çfarë të bëni? Mendoni për mënyrën e vetme të komunikimit që keni në dispozicion. Për shembull? Video chat, perse të mos provoni të bëni dashuri virtuale? Për shumë mund të jete argëtuese ndërsa për ju mund të jetë e nevojshme. Mos harroni ndonjë mesazh erotik.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat