Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Jemi dëshmitar se kohën e fundit është shtuar fenomeni i KANCERIT NË GJI tek femrat

Jemi dëshmitar se kohën e fundit është shtuar fenomeni i KANCERIT NË GJI tek femrat dhe sipas rukjexhive eminent në shumicën e rasteve kjo ndodh si shkak i prekjeve nga xhinët.

Do të ju ofroj një audio inçizim të cilin duhet ta dëgjojnë gratë në përgjithësi dhe të sëmurat nga kjo sëmundje në vecanti.

Rukje kundër kancerit në gji !!!

(Për ta ruajtur: klikim i djatht me mause dhe save as)
 

http://www.alroqya.com/snd/canser.mp3


Burimi: Senad Ramadani
loading...
Jemi dëshmitar se kohën e fundit është shtuar fenomeni i KANCERIT NË GJI tek femrat dhe sipas rukjexhive eminent në shumicën e rasteve kjo ndodh si shkak i prekjeve nga xhinët.

Do të ju ofroj një audio inçizim të cilin duhet ta dëgjojnë gratë në përgjithësi dhe të sëmurat nga kjo sëmundje në vecanti.

Rukje kundër kancerit në gji !!!

(Për ta ruajtur: klikim i djatht me mause dhe save as)
 

http://www.alroqya.com/snd/canser.mp3


Burimi: Senad Ramadani
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat