Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

O Allah (Dua apo lutje islame)

O Allah
- më fal mëkatet,
- më mëshiro,
- më udhëzo,
- më jep shëndet,
- dhe më furnizo.

 Amin

Burimi:Ulvi Fejzullahu
loading...
O Allah
- më fal mëkatet,
- më mëshiro,
- më udhëzo,
- më jep shëndet,
- dhe më furnizo.

 Amin

Burimi:Ulvi Fejzullahu
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat