Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Si mjekohen Ethet hemorragjike Krime-Kongo ?


Mjekimi është simptomatik, me kompenzim të lëngjeve dhe gjakut.

Jepet dhe Ribavirina në fillim të sëmundjes.

Mjekimi është simptomatik, me kompenzim të lëngjeve dhe gjakut.

Jepet dhe Ribavirina në fillim të sëmundjes.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat