Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është Hivi dhe AIDS ?

Virusi HIV (Human Immuno-deficiency Virus), virusi i mungesës së imunitetit te njeriu është një virus që shkatërron sistemin imunitar.

AIDS-(Acquired Immune Deficency Syndrome), Sindroma e fituar e mungesës së imunitetit – është gjendja që pason kur trupi është i infektuar me virusin HIV kalon nga faza e mbartësit të virusit në fazën e sëmundjes.

qka eshte virusi hiv,cka eshte hivi,ceshte hivi,cfare eshte hivi,qka eshte Aids,cka eshte aids,ceshte aids,qka quajme aids,
Virusi HIV (Human Immuno-deficiency Virus), virusi i mungesës së imunitetit te njeriu është një virus që shkatërron sistemin imunitar.

AIDS-(Acquired Immune Deficency Syndrome), Sindroma e fituar e mungesës së imunitetit – është gjendja që pason kur trupi është i infektuar me virusin HIV kalon nga faza e mbartësit të virusit në fazën e sëmundjes.

qka eshte virusi hiv,cka eshte hivi,ceshte hivi,cfare eshte hivi,qka eshte Aids,cka eshte aids,ceshte aids,qka quajme aids,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat