Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Oksitocinën dhe vazopresinën e sintetizojnë:

Oksitocinën dhe vazopresinën e sintetizojnë:

a. qelizat e neuroglisë

b. qelizat e Purkinjeut të cerebellumit


c. neuronet e hipotalamusit trupat e të cilave ndërtojnë nukleus supraopticus dhe nucleus paraventricularis
loading...
Oksitocinën dhe vazopresinën e sintetizojnë:

a. qelizat e neuroglisë

b. qelizat e Purkinjeut të cerebellumit


c. neuronet e hipotalamusit trupat e të cilave ndërtojnë nukleus supraopticus dhe nucleus paraventricularis
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat