Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Në mes të kujt ndodhet bërthama retikulare e thalamusit ?

Në mes të kujt ndodhet bërthama retikulare e thalamusit ?

Bërthama retikulare e thalamusit ndodhet ndërmjet capsulae internae dhe laminae medullaris externae.
Në mes të kujt ndodhet bërthama retikulare e thalamusit ?

Bërthama retikulare e thalamusit ndodhet ndërmjet capsulae internae dhe laminae medullaris externae.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat