Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Mbështjellësin mielin e formojnë:

Mbështjellësin mielin e formojnë:

a. qelizat e Shvanit dhe oligodendrocitet

b. neuronet

c. fibroblastet


Mbeshtjellesi mielin, Qelizat e Shvanit, Oligodendrocitet, Histologjia,
loading...
Mbështjellësin mielin e formojnë:

a. qelizat e Shvanit dhe oligodendrocitet

b. neuronet

c. fibroblastet


Mbeshtjellesi mielin, Qelizat e Shvanit, Oligodendrocitet, Histologjia,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat