Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Një thënie për krenarinë dhe thjeshtësinë nga Lec Burgaj

Jetoje jeten me miresi ne zemer sipas mundesive qe ke, po kurr mos te jesh shume krenar, se gjithmone eshte dikush me i mire, me i zoti, me trim, me i pasur, me i zgjuar dhe me i pashem. Prandaj krenaria eshte injorance, vetem thjeshtesia na zbukuron...!

|Lec Burgaj|
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie