Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Katër gjëra e forcojnë intelektin

Imam Shafi'u, Allahu e mëshiroftë:
"Katër gjëra e forcojnë intelektin:Të shmangurit e të folurit të tepërt, përdorimi i misvakut, të ulurit (qëndrimi) me njerëz të devotshëm dhe të ulurit (qëndrimi) me dijetarët."
(el-adab esh-sher'ije 3/30)
Imam Shafi'u, Allahu e mëshiroftë:
"Katër gjëra e forcojnë intelektin:Të shmangurit e të folurit të tepërt, përdorimi i misvakut, të ulurit (qëndrimi) me njerëz të devotshëm dhe të ulurit (qëndrimi) me dijetarët."
(el-adab esh-sher'ije 3/30)
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat