Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Gëzoje fëmijën

Bëje zakon që fëmija yt kur arrin ndonjë sukses ta shpërblesh me diçka.

Nëse mëson leximin e Kuranit, apo e përfundon atë, merr sukses të mirë në shkollë, etj.

Kjo ndikon shumë pozitivisht dhe flet më tepër se mijëra fjalë.

Ashtu si gëzohesh ti, gëzohet edhe ai...
  
Lulzim Susuri
loading...
Bëje zakon që fëmija yt kur arrin ndonjë sukses ta shpërblesh me diçka.

Nëse mëson leximin e Kuranit, apo e përfundon atë, merr sukses të mirë në shkollë, etj.

Kjo ndikon shumë pozitivisht dhe flet më tepër se mijëra fjalë.

Ashtu si gëzohesh ti, gëzohet edhe ai...
  
Lulzim Susuri
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat