Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Poezi(vjershe) per 8 marsin

8 Marsi

Nene e dashur,
Nje dhurat per ty kam,
Sot eshte 8 Marsi,
Ne dore lule kam.

Lule te fresketa,
Ty te dhuroj,
Gjithmon jete te embel,
Ty te deshiroj.

vjersha per 8 marsin,poezi per 8 marsin,8 marsi vjersha shqip,vjersha dhe poezi shqip per 8 marsin,8 marsi poezi
8 Marsi

Nene e dashur,
Nje dhurat per ty kam,
Sot eshte 8 Marsi,
Ne dore lule kam.

Lule te fresketa,
Ty te dhuroj,
Gjithmon jete te embel,
Ty te deshiroj.

vjersha per 8 marsin,poezi per 8 marsin,8 marsi vjersha shqip,vjersha dhe poezi shqip per 8 marsin,8 marsi poezi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat