Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Poezia me titull XHAXHI PIKTORI

Një mbrëmje me babain
Në banesën tonë,
Erdhi një xhaxha
Na ishte piktor.


Mbi letër të bardhë
Filloi të vizatoj,
Mua dhe vëllaun
Bashkë na portretoj.

Sa më magjepsi
mjeshtëri e tijë,
për artin e bukur
më shkrepi dashuri.

Gëzim Ajgeraj


vjershe per piktorin,poezi per piktorin,vjersha per piktorin,piktori vjershe shqip
Një mbrëmje me babain
Në banesën tonë,
Erdhi një xhaxha
Na ishte piktor.


Mbi letër të bardhë
Filloi të vizatoj,
Mua dhe vëllaun
Bashkë na portretoj.

Sa më magjepsi
mjeshtëri e tijë,
për artin e bukur
më shkrepi dashuri.

Gëzim Ajgeraj


vjershe per piktorin,poezi per piktorin,vjersha per piktorin,piktori vjershe shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat