Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Kënaja

Fakti shkencor vërteton dobinë e kënasë në shërimin e plagëve, djegiet dhe ulcerën e lëkurës.

Ndoshta habitemi kur mësojmë se pejgamberi ynë i dashur ka përdorur kënanë për këtë qëllim. Është përcjellë prej tij se: “Sa herë që ka pësuar ndonjë lëndim, apo thumbim, ka vënë këna.” (Shënon Tirmidhiu me zinxhir të mirë transmetuesish)
loading...
Fakti shkencor vërteton dobinë e kënasë në shërimin e plagëve, djegiet dhe ulcerën e lëkurës.

Ndoshta habitemi kur mësojmë se pejgamberi ynë i dashur ka përdorur kënanë për këtë qëllim. Është përcjellë prej tij se: “Sa herë që ka pësuar ndonjë lëndim, apo thumbim, ka vënë këna.” (Shënon Tirmidhiu me zinxhir të mirë transmetuesish)
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat