Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Historia e një jetimi nga Sarajeva të cilit ja kanë vrarë Prindërit gjatë luftës ~ Rapitful Shqip

Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Na ndiqni me email - Follow by Email - Merr njoftime për postimet e reja

Historia e një jetimi nga Sarajeva të cilit ja kanë vrarë Prindërit gjatë luftës

EMOCIONUESE: Historia e një jetimi nga Sarajeva të cilit ja kanë vrarë Prindërit gjatë luftës, dhe e vërteta i është fshehur për vite të tëra.
 

Filmi është në gjuhën Boshnjake dhe i titruar në gjuhën shqipe. Filmi është i realizuar nga ''exitmediafilm''.

       
   
Lexo edhe:
Scoop.it
  •