Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Karakteri sipas grupit te gjakut


Karakteri sipas grupit te gjakut

1. Grupi A: Njerez precize dhe te besueshem. U pelqejne gjerat konkrete dhe nje pune e sigurt

2. Grupi B: Njerez krijues, qe ecin perpara pa u menduar shume, por te gjendshem, fleksibel dhe qe pershtaten.

3. Grupi AB: Shpirterore, enderrimtare dhe idealiste.

4. Grupi O: Eshte grupi i realisteve, i te forteve dhe ambiciozeve e njerezve te suksesshem.

Burimi: Infermieristika Profesionale

 
 
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie