Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është droga depresante ?Çka është droga depresante ?

Droga depresante është një lloj droge e cila ngadalëson funksionet e trupit duke përfshirë edhe mesazhet për dhe nga truri.

Drogat depresuese janë: alkooli, kanabisi dhe benzodiazepinat (qetësuesit e lehtë).

qka jane drogat depresante,cka jane drogat depresante,qka eshte droga depresante,droga depresante shqip,cfare eshte droga depresante,kush jane drogat depresante,cilat jane drogat depresante
Çka është droga depresante ?

Droga depresante është një lloj droge e cila ngadalëson funksionet e trupit duke përfshirë edhe mesazhet për dhe nga truri.

Drogat depresuese janë: alkooli, kanabisi dhe benzodiazepinat (qetësuesit e lehtë).

qka jane drogat depresante,cka jane drogat depresante,qka eshte droga depresante,droga depresante shqip,cfare eshte droga depresante,kush jane drogat depresante,cilat jane drogat depresante


loading...

Related Posts :Syzat

Namazi