Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është depresioni?
''Depresioni'' është gjendje e pikëllimit të thellë, i krijuar nga faktor të ndryshëm, ku personi humb besimin në vete, shpresat për ardhmëri si dhe interesimin për aktivitetet e jetës - kur tek ai shuhet çdo ndjesi kënaqësie e gëzimi shpirtëror.

qka eshte depresioni,cfare eshte depresioni,ceshte depresioni,cka eshte depresioni,kuptimi i fjales depresion,depresioni shqip,definicioni,perkufizimi''Depresioni'' është gjendje e pikëllimit të thellë, i krijuar nga faktor të ndryshëm, ku personi humb besimin në vete, shpresat për ardhmëri si dhe interesimin për aktivitetet e jetës - kur tek ai shuhet çdo ndjesi kënaqësie e gëzimi shpirtëror.

qka eshte depresioni,cfare eshte depresioni,ceshte depresioni,cka eshte depresioni,kuptimi i fjales depresion,depresioni shqip,definicioni,perkufizimi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat