Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjershe per zogun - nga Denisa Kadriu


Zogu im

Zogu im
Në degë qëndron
Ciu-ciu-ciu-ciu
Notat i lëshon

Në degë këndon
Me atë cicërimë
Eja të ledhatoj
Unë me shumë gëzim

Zgjohu ti, zgjohu
Ore zogu trim
Të pres në pranverë
Të pushosh në krahun tim

Shih edhe: Vjersha dhe Poezi


Vjersha per zogun,vjershe e bukur per zogun,zogu im vjersha per zogjte,vjershe per zogun e pranveres,pranvera dhe zogu,cicerima e zogut,poezi per zogun,zogu poezi shqip,vjersha dhe poezi per zogun,zogu poezi shqip

Zogu im

Zogu im
Në degë qëndron
Ciu-ciu-ciu-ciu
Notat i lëshon

Në degë këndon
Me atë cicërimë
Eja të ledhatoj
Unë me shumë gëzim

Zgjohu ti, zgjohu
Ore zogu trim
Të pres në pranverë
Të pushosh në krahun tim

Shih edhe: Vjersha dhe Poezi


Vjersha per zogun,vjershe e bukur per zogun,zogu im vjersha per zogjte,vjershe per zogun e pranveres,pranvera dhe zogu,cicerima e zogut,poezi per zogun,zogu poezi shqip,vjersha dhe poezi per zogun,zogu poezi shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat