Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjershe per pranverenO sa jam i gëzuar në këtë ditë të bukur
Sot po vjen pranvera me një ngjyrë të bukur
Pranvera është një ndër stinët më të bukura
teë bukura janë edhe stinët e tjera
të gjithë i kanë vlerat e veta por
ndër to si lule plot erë
je më e bukura oj pranverë

Vjershe per pranveren,vjersha per pranveren,pranvera vjersha shqip,vjersha dhe poezi shqip per pranveren,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi per pranveren,vargje per pranveren


O sa jam i gëzuar në këtë ditë të bukur
Sot po vjen pranvera me një ngjyrë të bukur
Pranvera është një ndër stinët më të bukura
teë bukura janë edhe stinët e tjera
të gjithë i kanë vlerat e veta por
ndër to si lule plot erë
je më e bukura oj pranverë

Vjershe per pranveren,vjersha per pranveren,pranvera vjersha shqip,vjersha dhe poezi shqip per pranveren,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi per pranveren,vargje per pranveren
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat