Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjershe per pranveren


Ku është pranvera- pyeti Erleta?
Si mund ta shohim- pyeti Valbona?
Ju ndihmoj un, tha Dielli dhe shpejt e shpejt
Dëboren shkriu nën këpucët tona


Vjershe per pranveren,vjersha dhe poezi per pranveren,poezi per pranveren,vjersha shqip per pranveren,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi shqip per pranveren

Ku është pranvera- pyeti Erleta?
Si mund ta shohim- pyeti Valbona?
Ju ndihmoj un, tha Dielli dhe shpejt e shpejt
Dëboren shkriu nën këpucët tona


Vjershe per pranveren,vjersha dhe poezi per pranveren,poezi per pranveren,vjersha shqip per pranveren,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi shqip per pranveren
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat