Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Pranvera -vjershë nga Butrint Vitia

Nje vjershe e bukur per pranveren e shkruar nga Butrint Vitia.Vjersha per pranveren,poezi per pranveren,vjershe per stinen e pranveres,poezi shqip per pranveren,vjersha per pranveren,poezia pranvera shqip,vjersha dhe poezi te bukura per pranveren,vjersha per pranvere
Pranvera -vjershë nga Butrint Vitia


Stinë e bukur
Me gjelbërim
Erdhi pranvera
Në vendin tim

Plot me lule
E me hare
Është kjo stinë
E nxehtë për ne

Luajmë së bashku
Plot gëzim
Se erdhi pranvera
Në vendin tim

Shkruar nga: Butrint Vitia

Nje vjershe e bukur per pranveren e shkruar nga Butrint Vitia.Vjersha per pranveren,poezi per pranveren,vjershe per stinen e pranveres,poezi shqip per pranveren,vjersha per pranveren,poezia pranvera shqip,vjersha dhe poezi te bukura per pranveren,vjersha per pranvere
Nje vjershe e bukur per pranveren e shkruar nga Butrint Vitia.Vjersha per pranveren,poezi per pranveren,vjershe per stinen e pranveres,poezi shqip per pranveren,vjersha per pranveren,poezia pranvera shqip,vjersha dhe poezi te bukura per pranveren,vjersha per pranvere
Pranvera -vjershë nga Butrint Vitia


Stinë e bukur
Me gjelbërim
Erdhi pranvera
Në vendin tim

Plot me lule
E me hare
Është kjo stinë
E nxehtë për ne

Luajmë së bashku
Plot gëzim
Se erdhi pranvera
Në vendin tim

Shkruar nga: Butrint Vitia

Nje vjershe e bukur per pranveren e shkruar nga Butrint Vitia.Vjersha per pranveren,poezi per pranveren,vjershe per stinen e pranveres,poezi shqip per pranveren,vjersha per pranveren,poezia pranvera shqip,vjersha dhe poezi te bukura per pranveren,vjersha per pranvere
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat