Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Pranvera - vjershe nga Andi Reçica


Pranvera - vjershë nga Andi Reçica

Erdhi pranvera
O sa bukuri
Gjithëkund në natyrë
Ndihet gjallëri

Fëmijët të gëzuar
Luajnë çdoherë
O sa bukur
Të jesh në Pranverë

Kjo eshte nje vjershe apo poezi e bukur per pranveren apo stinen e pranveres shkruar bukur nga Andi Reçica,poezi per pranveren,vjersha per pranveren,poezi  per pranvere,stina e pranveres poezi shqip,poezi te bukura per pranvere,pranvera poezi shqip,poezi ne shqip per pranveren,pranvera vargje,vargje per pranvere,poezi dhe vjersha per pranveren

Pranvera - vjershë nga Andi Reçica

Erdhi pranvera
O sa bukuri
Gjithëkund në natyrë
Ndihet gjallëri

Fëmijët të gëzuar
Luajnë çdoherë
O sa bukur
Të jesh në Pranverë

Kjo eshte nje vjershe apo poezi e bukur per pranveren apo stinen e pranveres shkruar bukur nga Andi Reçica,poezi per pranveren,vjersha per pranveren,poezi  per pranvere,stina e pranveres poezi shqip,poezi te bukura per pranvere,pranvera poezi shqip,poezi ne shqip per pranveren,pranvera vargje,vargje per pranvere,poezi dhe vjersha per pranveren
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat