Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Kush janë shkaktarët e hemoragjisë ?


Kush janë shkaktarët e hemoragjisë ?

Shkaktarët e hemoragjisë janë:

- lëndimet mekanike të enëve të gjakut ( lëndimi i rastësishëm traumatik apo lëndimi operativ i enëve të gjakut),

- dëmtimi i enëve të gjakut nga proqesi patologjik,çrregullimi i mekanizmit të koagulimit ( mekanizmi i mpiksjes) dhe lëshueshmërisë së murit të enëve të gjakut.kush jane shkaktaret e hemoragjise,hemoragjise shkaktaret,kush e shkakton hemoragjine

Kush janë shkaktarët e hemoragjisë ?

Shkaktarët e hemoragjisë janë:

- lëndimet mekanike të enëve të gjakut ( lëndimi i rastësishëm traumatik apo lëndimi operativ i enëve të gjakut),

- dëmtimi i enëve të gjakut nga proqesi patologjik,çrregullimi i mekanizmit të koagulimit ( mekanizmi i mpiksjes) dhe lëshueshmërisë së murit të enëve të gjakut.kush jane shkaktaret e hemoragjise,hemoragjise shkaktaret,kush e shkakton hemoragjine
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat