Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Komandant Agim Bajrami - vjershë nga Liron Bela - Kaçanik


Komandant Agim Bajrami

Po këndojmë në Kaçanik
Për Brigadën njëqind e gjashtëdhjetë e dy
Me pushkë në dorë fytyrën na i zbardhi
Komandant Agim Bajrami

Ishte në Zvicer për të punuar
La fëmijët, edhe gruan
Jo! Nuk I vyente viza C-ë
Erdhi të luftojë për atdhe.

Paska ardhur në Kaçanik
Të formonte UÇK-në
Me trima të lirisë
Të luftonte kundër Serbisë.

Katër orë luftoi Agimi,
Besniku e Xheladini,
UÇK-ja me tre vetë,
Forcat serbe pesë—gjashtëdhjetë.

Dhjetra armiq aty janë vra
Shumë të tjerë janë plagosur,
Në Drenicë Adem Jashari,
Në Kaçanik Agim Bajrami.
                                

Vjershë nga Liron Bela - Kaçanik

vjersha per Agim Bajramin,poezi per Agim Bajrami,vjersha per komandantin Agim Bajramin,vjersha dhe poezi shqip per Agim Bajramin

Komandant Agim Bajrami

Po këndojmë në Kaçanik
Për Brigadën njëqind e gjashtëdhjetë e dy
Me pushkë në dorë fytyrën na i zbardhi
Komandant Agim Bajrami

Ishte në Zvicer për të punuar
La fëmijët, edhe gruan
Jo! Nuk I vyente viza C-ë
Erdhi të luftojë për atdhe.

Paska ardhur në Kaçanik
Të formonte UÇK-në
Me trima të lirisë
Të luftonte kundër Serbisë.

Katër orë luftoi Agimi,
Besniku e Xheladini,
UÇK-ja me tre vetë,
Forcat serbe pesë—gjashtëdhjetë.

Dhjetra armiq aty janë vra
Shumë të tjerë janë plagosur,
Në Drenicë Adem Jashari,
Në Kaçanik Agim Bajrami.
                                

Vjershë nga Liron Bela - Kaçanik

vjersha per Agim Bajramin,poezi per Agim Bajrami,vjersha per komandantin Agim Bajramin,vjersha dhe poezi shqip per Agim Bajramin
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat