Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ismail Qemali - vjershe nga Elmedina Lamallari - Kaçanik
Ismail Qemali

Ismail Qemali
Luftoi për liri
Për shqiptarinë
Solli pavarësinë.

Këtë e arriti
më 28 Nëntor
Ngriti flamurin
Në qytetin Vlorë.

Qëndisi Marigona
Shqipen dykrenare
Edhe festa atë ditë
Ishte madhështore.

E kujtoj me mall
Motrën Marigon
Që e qëndisi
Flamurin tonë.
        

Vjershë nga : Elmedina Lamallari - Kaçanik


vjershe per Ismail Qemali,poezi per Ismail Qemali ,Ismail Qemali vjersha dhe poezi shqip,poezi shqipe per Ismail Qemali ,Ismail Qemali poezi ne shqip,vjersha dhe poezi shqip per Ismail Qemalin  Ismail Qemali

Ismail Qemali
Luftoi për liri
Për shqiptarinë
Solli pavarësinë.

Këtë e arriti
më 28 Nëntor
Ngriti flamurin
Në qytetin Vlorë.

Qëndisi Marigona
Shqipen dykrenare
Edhe festa atë ditë
Ishte madhështore.

E kujtoj me mall
Motrën Marigon
Që e qëndisi
Flamurin tonë.
        

Vjershë nga : Elmedina Lamallari - Kaçanik


vjershe per Ismail Qemali,poezi per Ismail Qemali ,Ismail Qemali vjersha dhe poezi shqip,poezi shqipe per Ismail Qemali ,Ismail Qemali poezi ne shqip,vjersha dhe poezi shqip per Ismail Qemalin  
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat