Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ëndërr - vjershë nga Muhamet Rexhepi


Ëndërr - vjershë nga Muhamet Rexhepi

Çdo ditë ëndërroj
Të arrijë më shumë në jetë
Me punë të vazhdueshme
Ëndërrat t'i bëj realitet

Dituria dhe urtësia
Janë tipare që dya t'i kem
Nëse i ndjek ëndërrat e mia
Them:atje edhe unë dua të jem!

vjershe per enderrat,enderrat vjershe,vjersha per enderrat,vjersha per ondrrat,enderrat poezi,poezi per enderren,enderrat poezi shqip

Ëndërr - vjershë nga Muhamet Rexhepi

Çdo ditë ëndërroj
Të arrijë më shumë në jetë
Me punë të vazhdueshme
Ëndërrat t'i bëj realitet

Dituria dhe urtësia
Janë tipare që dya t'i kem
Nëse i ndjek ëndërrat e mia
Them:atje edhe unë dua të jem!

vjershe per enderrat,enderrat vjershe,vjersha per enderrat,vjersha per ondrrat,enderrat poezi,poezi per enderren,enderrat poezi shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat