Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Edhe sonte - Poezi nga Marigona Tasholli - Ferizaj


Edhe sonte


Edhe sonte si netët tjera
Bëj një natë pa gjumë
Më mundon diçka në zemër
Pse nuk vjen pranvera

Nëpër hapsirat e detit
Jeta prap vazhdon
Edhe sonte në këtë natë
Asgjë nuk ndryshon

Poezi nga Marigona Tasholli - Ferizaj

edhe sonte vjersha shqip,vjersha dhe poezi shqip,poezi te bukura shqip,poezi shqipe,poezi ne shqip

Edhe sonte


Edhe sonte si netët tjera
Bëj një natë pa gjumë
Më mundon diçka në zemër
Pse nuk vjen pranvera

Nëpër hapsirat e detit
Jeta prap vazhdon
Edhe sonte në këtë natë
Asgjë nuk ndryshon

Poezi nga Marigona Tasholli - Ferizaj

edhe sonte vjersha shqip,vjersha dhe poezi shqip,poezi te bukura shqip,poezi shqipe,poezi ne shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat