Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është lëndimi apo trauma ?


Çka është lëndimi apo trauma ?

Me fjalën lëndim apo traumë kuptojmë dëmtimin të cilin mund të shkaktojnë forcat mekanike, rritja apo zvoglimi i tepërt i nxehtësisë, kemikaliet, rryma elektrike dhe irradiacioni.qka eshte lendimi,qka eshte trauma,qfare eshte trauma,trauma shqip,definicion,perkufizim,qka jane lendimet,qka jane traumat

Çka është lëndimi apo trauma ?

Me fjalën lëndim apo traumë kuptojmë dëmtimin të cilin mund të shkaktojnë forcat mekanike, rritja apo zvoglimi i tepërt i nxehtësisë, kemikaliet, rryma elektrike dhe irradiacioni.qka eshte lendimi,qka eshte trauma,qfare eshte trauma,trauma shqip,definicion,perkufizim,qka jane lendimet,qka jane traumat
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi