Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është Kolera ?


Çka është Kolera ?

Kolera është një infeksion akut i zorrëve,që fillon në mënyrë të shpejtë me të vjella,diarre profuze të ujshme,dehidratim të shpejtë dhe kolaps.

Lexo me shume: Kolera

qka eshte kolera,cka eshte kolera,semundja e koleres,kolera semundja,shqip,qfare semundje eshte kolera,

Çka është Kolera ?

Kolera është një infeksion akut i zorrëve,që fillon në mënyrë të shpejtë me të vjella,diarre profuze të ujshme,dehidratim të shpejtë dhe kolaps.

Lexo me shume: Kolera

qka eshte kolera,cka eshte kolera,semundja e koleres,kolera semundja,shqip,qfare semundje eshte kolera,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat