Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është dashuria ?

 
Nuk është aspak e vështirë të shpjegohet. Dashuria është një situatë që rrit, zgjeron, pasuron jetën e njeriut drejt majave e thellësive të jetës. Dashurinë mund ta krahasoj me një makinë të re. Makina e re nuk ka probleme në vetvete, nëse ajo devijon nga asfalti apo përplaset nuk është faji i saj. Problemet qëndrojnë jashtë saj dhe mund të jenë shoferi, pasagjerët apo dhe rruga me gropa. Kështu ndodh me dashurinë”.
- Franz Kafka
 
Çka është dashuria ?  ,qka eshte dashuria,ceshte dashuria,qfare eshte dashuria,thenie per dashurine,dashuria thenie shqip,thenie te bukura per dashurine
 
Nuk është aspak e vështirë të shpjegohet. Dashuria është një situatë që rrit, zgjeron, pasuron jetën e njeriut drejt majave e thellësive të jetës. Dashurinë mund ta krahasoj me një makinë të re. Makina e re nuk ka probleme në vetvete, nëse ajo devijon nga asfalti apo përplaset nuk është faji i saj. Problemet qëndrojnë jashtë saj dhe mund të jenë shoferi, pasagjerët apo dhe rruga me gropa. Kështu ndodh me dashurinë”.
- Franz Kafka
 
Çka është dashuria ?  ,qka eshte dashuria,ceshte dashuria,qfare eshte dashuria,thenie per dashurine,dashuria thenie shqip,thenie te bukura per dashurine
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat