Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është anestezioni i përgjithshëm ?


Anestezioni i përgjithshëm është depresion descendent reverzibil i sistemit nervorqendror, i cili më parë shkakton humbjen e vetëdijes, pastaj pa ndieshmëri në dhimbje (analgjezion), amnezion (harresë) për ndodhitë (operacion) dhe, në fund, relaksimin muskular.


qka eshte anestezioni i pergjithshem,anestezion i pergjitshem shqip,qfare eshte anestezioni i pergjithshem,cka eshte anestezioni i pergjitshem kuptimi,domethenja,qka shkakton anestezioni i pergjitshem,karakteristikat e anestezioni te pergjithshem

Anestezioni i përgjithshëm është depresion descendent reverzibil i sistemit nervorqendror, i cili më parë shkakton humbjen e vetëdijes, pastaj pa ndieshmëri në dhimbje (analgjezion), amnezion (harresë) për ndodhitë (operacion) dhe, në fund, relaksimin muskular.


qka eshte anestezioni i pergjithshem,anestezion i pergjitshem shqip,qfare eshte anestezioni i pergjithshem,cka eshte anestezioni i pergjitshem kuptimi,domethenja,qka shkakton anestezioni i pergjitshem,karakteristikat e anestezioni te pergjithshem
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat