Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilët janë llojet e pleuritit ?


Cilët janë llojet e pleuritit ?

Llojet e pleuritit jane:pleuriti seroz, pleuriti tuberkulozo-kazeoz,pleuriti fibrozo-obliterans.


pleuriti dhe llojet e tij,kush jane llojet e pleuritit,pleuriti llojet,tipet e pleuriti,

Cilët janë llojet e pleuritit ?

Llojet e pleuritit jane:pleuriti seroz, pleuriti tuberkulozo-kazeoz,pleuriti fibrozo-obliterans.


pleuriti dhe llojet e tij,kush jane llojet e pleuritit,pleuriti llojet,tipet e pleuriti,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat