Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë shenjat kryesore të mungesës së natriumit ?


Cilat janë shenjat kryesore të mungesës së natriumit ?

Shenjat klinike kryesore të mungesës së natriumit janë: apatia, plogështia, spazmat muskulare, anoreksia, por nuk ka etje.

shenjat kryesore te mungeses se natriumit,natriumi dhe mungesa e tij,mungesat e natriumit

Cilat janë shenjat kryesore të mungesës së natriumit ?

Shenjat klinike kryesore të mungesës së natriumit janë: apatia, plogështia, spazmat muskulare, anoreksia, por nuk ka etje.

shenjat kryesore te mungeses se natriumit,natriumi dhe mungesa e tij,mungesat e natriumit
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat